У Кривому Розі мережевий супермаркет "АТБ" продає сир з цвіллю, для якого вона не є нормою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний Ревізор".

Так, на відео покупниця бере в руки фасований твердий сир фірми "Тульчинка", який продається в АТБ і показує, що той вже зацвів. Хоча термін придатності продукту закінчується 20.06.21 і він не повинен був зіпсуватися.

"Ось такий ось сирочок, АТБ "Даманський". Дата до 20.06",- сказала дівчина за кадром.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Благородно було б списати цей сир. Загалом, відео говорить саме за себе. Кривий Ріг, " АТБ " На Адмірала Головко, 10в.", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У популярному супермаркеті "жива" риба сама почала перетворюватися в тухлятину: "отруює воду...". В одному з супермаркетів популярної торгової мережі " Велмарт "покупці натрапили на дуже моторошну картину - в магазинному акваріумі для" живої " і свіжої риби плавав черевцем до верху трупик.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Бутерброди з комарами: львів'ян нагодували огидним хлібом під виглядом "свежачка". На Львівщині у місцевому магазині мешканцям продали хліб з комахою всередині.

Також «Знай.иа " писав, що Українець ледь не опинився у стоматолога через бутерброд: ковбаска не проста, а з "начинкою". Купуючи таку ковбасу українці ризикують потрапити в крісло стоматолога