Російський виконавець і чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов поділився з шанувальниками життєвою мудрістю.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Влад Топалов любить в соціальних мережах гострі теми моралі і розповідати шанувальникам про свій життєвий шлях. Крім цього, співак ділиться з аудиторією милими сімейними знімками і подробицями з особистого життя.

Цього разу Топалов опублікував чорно-біле фото з виступу і розповів шанувальникам притчу про селянина.

"Одного разу в сутінках селянин сидів на порозі свого бідного будинку, насолоджуючись прохолодою. Поруч пролягала дорога, що веде в село.
По ній йшов чоловік, який, побачивши старого, подумав: "Ця людина ледачий, він не працює і цілий день сидить на порозі свого будинку".
Трохи згодом з'явився інший подорожній. Той подумав: "Ця людина — Дон Жуан. Сидить тут, щоб поглядати на проходять дівчат і, можливо, докучає їм".
Нарешті, один лісник, що йде в село, подумав: "Ця людина - великий трудівник. Він напружено працював весь день і зараз насолоджується законним відпочинком", - написав Топалов.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Регіна Тодоренко і Влад Топалов, фото з Instagram
Регіна Тодоренко і Влад Топалов, фото з Instagram

Виконавець зазначив, що ніхто не може знати, що насправді робив селянин і взагалі що-небудь про його життя. Однак, ми може розсудити про людей, які проходили повз нього. Перший був очевидним ледарем, другий – бабієм, а третій – завзятим трудівником.

Влад Топалов заявив, що все, що люди говорять про інших – відноситься безпосередньо до них самих. Він описав проекцію як захисний механізм, при якому людина приписує зовнішньому світу те, що належить його власному.

Пост Влада Топалова в Instagram / скріншот
Пост Влада Топалова в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Тодоренко вразила ласками з Топаловим під Пугачову:"любов, схожа на сон".

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Топалов зворушливо зізнався в коханні Регіні Тодоренко.

Також Знай.uа писав, що Влад Топалов Підігрів чутки про розлучення з Регіною Тодоренко: вже заграє з чоловіками.