У Кіровоградській області 20-річний хлопець вчинив самогубство через кілька днів після повернення з армії.

Про подробиці події розповідають"Надзвичайні новини".

Повідомляється, що інцидент стався в селі Свердликове Кіровоградської області. 20-річний Владислав Юзвик 12 квітня повернувся з армії, проте радість близьких була недовгою – вже 18 квітня він застрелився у власному дворі, залишивши прощальне відеозвернення.

Перед смертю хлопець написав у соціальних мережах, що його товариш по службі на ім'я Іван вимагає у нього гроші і змусив взяти кредити на суму 25 тисяч гривень.

"Я вже тиждень не сплю. Не можу нічого нормально сприймати. Їде дах. Це все через нього. Він більше трьох місяців не повертає мені гроші. Виманив понад 20 тисяч. З кожним разом все більше і більше вимагає. Від безвиході позичав йому. Тому що погрожував не віддати попередній борг", - розповідає Юзвик у передсмертному відео.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Владислав Юзвик / скріншот з відео
Владислав Юзвик / скріншот з відео

Відомо, що Владислав заздалегідь готувався до самогубства – для цього він змайстрував саморобну гвинтівку, про яку нікому не розповів. Він пояснив, що звинувачує у своїй смерті тільки себе, проте його емоційний стан не залишив йому вибору. У соцмережах хлопець попросив небайдужих фінансово допомогти своїм батькам.

Передсмертна "записка" / скріншот
Передсмертна "записка" / скріншот

Саморобна рушниця / скріншот з відео
Саморобна рушниця / скріншот з відео

"Нічого не знаю про того чоловіка, якого син згадує у відео. Для чого йому потрібні були гроші - теж гадки не маю. Коли Владик прийшов з армії, бачили, що через щось переживає. Брав гроші то у тата, то у мене. Не сказав Для чого", - розповіла мама померлого Олеся Юзвик.

Під час самогубства рідні перебували вдома, проте допомогти своєму синові не встигли.

"Дружина вибігла у двір, а він вже все. Дірку собі в голові зробив. Було дуже багато крові", - поділився батько померлого Андрій Юзвик.

Тим часом у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "доведення до самогубства". На даний момент відбувається досудове розслідування, і, якщо винних розшукають, їм загрожує тюремний термін.

Нагадаємо, що український захисник загинув всього після одного пострілу на службі: знайшли, коли було занадто пізно.

Як повідомляв портал Знай.uа, поліція застрелила 13-річного підлітка, після ролика протести спалахнули з новою силою.

Також Знай.uа писав, що під Києвом чоловік застрелив лелеки заради розваги, не стримати сліз.