Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в соцмережі досить відверті фотографії, зроблені на турецькому курорті Кемер, де вона відпочивала з мамою, бабусею і молодшою сестрою.

На знімках Маша позує над водою в роздільному купальнику чорного кольору. Образ дівчина доповнила чорними сонцезахисними окулярами.

"1 або 2, ви любите більше теплу або холодну погоду?" - написала Полякова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Вов вов вов палегче, спекотно дуже спекотно 🔥🔥🔥", "Сексі! 😍😍😍", "Красуня ❤️😍", "Фігурка топ 🔥", "Палаюча штучка 😍🔥🥰🤗. Красива фігура 👏🌟", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

скріншот

Маша Полякова, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова поїхала від чоловіка і забрала доньок: "Не бачила майже рік".

Нагадаємо, 16-річна Маша Полякова нарвалася на критику через макіяж: "Змий цю потворність!"

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Олі Полякової заговорила про весілля: "Ти ж його не любиш".

Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової Маша зізналася, на що їй доводиться йти через батьків: "Маман змусила".