У понеділок, 26 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" на Донбасі, збройні формування Російської Федерації знову порушили режим припинення вогню.

ОТУ "Північ" у соцмережі Facebook повідомляє, що бойовики здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів позицій українських військових.

Внаслідок ворожого вогню один воїн Збройних сил України отримав осколкове поранення. Захиснику надали першу медичну допомогу та евакуювали до шпиталю. За даними ОТУ "Північ", стан здоров'я військового – задовільний.

"На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗС України", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що командувач Національної гвардії відвідав район проведення операції Об'єднаних сил та переконався у готовності підрозділів Нацгвардії, які здійснюють протидесантну оборону узбережжя Азовського моря.

Нагадаємо, Росія озброїла бойовиків "до зубів", ЗСУ готуються до провокації: "РФ нагнітає обстановку".

Як повідомляв портал Знай.uа, українські розвідники відпрацювали засоби ураження на найвищому рівні. В оперативно-тактичному угрупованні "Схід" відбулися інструкторсько-методичні заняття з особливостей роботи розвідувального вогневого комплексу.

Також портал Знай.uа писав, що у прифронтовій Авдіївці підняли український прапор: "Скоро на нашій землі запанує мир".