Буквально недавно всесвітньо відома зірка нульових, 39-річна співачка Брітні Спірс і її 27-річний коханий Сем Асгарі провели разом цілі вихідні. Незважаючи на повний контроль її батька Джеймса, закохані змогли відвідати весілля найкращого друга.

Сем опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливі фотографії з коханою. Для заходу Брітні одягла обтягуючу синю міні-сукню і чорні туфлі на шпильці, а її наречений, який був шафером, надягнув класичний чорний костюм.

Брітні Спірс і Сем Асгарі, фото з Instagram
Брітні Спірс і Сем Асгарі, фото з Instagram

Як відомо, зараз знаменитість бореться за свою свободу в суді і намагається позбутися опіки свого батька. Однак вона все одно виглядала щасливою на весіллі друзів. Брітні танцювала разом з Семом і багато сміялася.

"Дякую науці, ми знову можемо танцювати. Коли перська і американська культури об'єднуються", - прокоментував Асгарі відео, повідомивши, що зробив щеплення від коронавірусу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Брітні Спірс і Сем Асгарі

Брітні Спірс і Сем Асгарі

Раніше ми писали про те, що батько Брітні Спірс зробив заяву про заточену доньку: "Кожній потрібен злочинець".

Нагадаємо, старший син Брітні Спірс скоро сам обзаведеться фанатками: як виглядає 15-річний Шон.

Як повідомляв портал Знай.uа, рідний брат подав на Мерайю Кері до суду: побиття матері і продаж наркотиків.

Також портал Знай.uа писав, що заточена Брітні Спірс опинилася на волі і показала дорослих синів: "Це безумство".