На романтичному проекті "Холостяк", головним героєм якого в 11 сезоні став харківський бізнесмен Михайло Заливако, дівчата не тільки ходять на красиві побачення, а й діляться найпотаємнішим. У тому числі і про своє дитинство.

Під час чергового спілкування ведучого шоу Григорія Решетника з учасницями дівчина повідала, що змогло виховати в ній такий цілеспрямований характер.

"Дитинство завжди може пояснити, чому людина стала такою, якою вона є зараз", - сказано в повідомленні.

Дівчата розповіла свої девізи, з якими вони йдуть по життю.

"Допоможи собі і Бог тобі допоможе. Це Угорська присловиця і вона багато разів мені допомагала в житті", - сказала Джессіка свій девіз.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак не тільки він вразив ведучого і учасниць, а й історія дитинства дівчини.

"Я дуже багато домагалася в житті сама і я показую себе тільки сильною, впевненою. Мене ніхто ніколи не підтримував. Батьки поїхали на заробітки в Угорщину. Мені було тільки 5. І мене виховували бабуся з дідусем і вони у мене номер один. Батьки там працювали дуже багато і не завжди могли приїжджати. Був такий вибір, вони приїдуть або на моє перше причастя, або на мої десять років. Вони приїхали на перше причастя. А на день народження-ні. Для мене це дуже важко. Я нікому не говорила. Це мене робить вразливою. Не хочу, щоб мене хтось шкодував. Але все одно я дуже емоційна і не можу приховувати те, що мене турбує", - поділилася Джессіка.

Раніше ми повідомляли, екс-конкурентка " зайчика "Юлі Таня Шевцова з'явилася поруч з" Холостяком " після проекту.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Макацарія зводив 19-річну кохану на обряд Шмагання гілками.

Також "Знай.uа" писав, що Юля Зайка з "Холостяка" розклала по поличках, чи був ескорт.