Відомий на весь світ персонаж, який був створений Андрієм Данилком, Вєрка Сердючка має величезну аудиторію в соціальній мережі Instagram. За нею стежать тисячi людей, серед яких може бути і голлівудська зірка.

Справа в тому, що кілька днів тому Вєрка Сердючка помітила недобре. Вона почала публікувати свої архівні кадри в екстравагантних нарядах, які запозичив всесвітньо відомий артист Гаррі Стайлз.

"Ні, ну Гаррі!-2 @harrystyles ;) "- підписана публікація на сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram.

Цього разу за основу взято вбрання практично 20-річної давності - балетна пачка ніжно-рожевого відтінку і білі колготки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Поруч в колажі фотографія самого артиста-Гаррі Стайлза, який стоїть в схожому образі. Головною відмінністю є лише колір самого вбрання.

Раніше українська знаменитість вже відзначала подібності образів у своїх публікаціях. Ось, наприклад кадр у виступи Вєрки Сердючки в 1998 році, а праворуч вже Гаррі Стайлз на престижній премії "Греммі".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

У коментарях користувачі почали висловлювати свою думку про це: "Ой, Та Вас і Ваш талант ніхто не затьмарить❤️❤️❤️ ви ж Мега Супер Пупер зірка👏 👏 👏", "Вишуканий оригінал і жалюгідна пародія", "Крутіше вас все одно нікого більше не буде!", "Чергова жалюгідна пародія на вас! Знайте ви зірка, промінчик світла для нас всіх👏","😂 😂 😂", "Тепер в нас є копія Сердючки".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, Вєрка Сердючка показала молоденьку Аллу Пугачову до 72-річчя Примадонни: "Перша назавжди"

Як повідомляв Знай.ua, Британська зірка надихнувся стилем Вєрки Сердючки: прийшов так на Греммі. Гаррі виступав на премії Греммі в цьому році в наряді, який дуже нагадує стиль Вєрки Сердючки.

Знай.ua писав, Андрія Данилко змусили бентежитися легкими дотиками: "Я про інше зараз думаю"