Вже через тиждень православний світ відзначить одне з головних свят року-Воскресіння Христове, тому, почати підготовку краще вже прямо зараз.

Приготування пасок, фарбування яєць, а також сирна паска. Про це розповіла доктор Наталія Зубарєва на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зараз йде найсуворіший тиждень посту - Страсний, і за цей час потрібно підготувати повністю своє житло до свята. Також, не можна забути про підготовку своєї душі і очищення тіла.

"Я для вас приготувала найпростіший рецепт паски в кексовому варіанті і сирної паски. Ніякого ГМО, рафінованої олії, дріжджів і тонни цукру в рецепті» - пише жінка у своїй публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як вона зазначає, намагається знайти завжди прості, швидкі, але неймовірно смачні рецепти, який припадуть до смаку всім.

Головне, що не доведеться цілодобово стояти біля плити.

Для приготування сирної паски, вам знадобиться:

  • Сир 5-7% - 300 гр;
  • Сметана 20% - 80 гр;
  • Цукор кокосовий-75 гр;
  • Масло ДХІ-2 столових ложки;
  • Ваніль;
  • Ізюм і цукати за смаком.

Для приготування потрібно протерти через сито, або ж збити блендером сир, після чого додати туди сметану і ретельно перемішати.

Масло, цукор і ваніль також варто протерпіти.

Пасочницу застеліть мокрою марлею, і поставте на 8 годин в холодильник.

Далі витягаєте з пасочніци і можна починати прикрашати.

Великдень, паски - фото ua.depositphotos.com
Великдень, паски - фото ua.depositphotos.com

Також, жінка розповіла про забарвлення яєць цибулевим лушпинням:

"У лушпиння цибулі додаємо 1 літр води і 2 ст.л ложки солі. Варити 30 хвилин, остудити, процідити. Далі там продовжуємо варити яйця до готовності" - розповідає Доктор Зубарєва.

Нагадаємо, що Настя Каменських розповіла, які паски робить на Великдень.

Як повідомляв портал Знай.ua, які продукти повинні бути у великодньому кошику, а що краще залишити вдома.

Також Знай.uа писав, як оригінально і красиво пофарбувати яйця, щоб все ахнули.