Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз проживає на території Російської Федерації, розповіла про те, як Костянтин Меладзе намагався зав'язати з нею стосунки.

Про це артистка розповіла під час одного зі своїх інтерв'ю, де повідала про все своє життя - від народження, до сьогоднішнього дня.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Ані Лорак каже, що коли прийшла перша популярність, до неї звернувся Костянтин Меладзе, який відчував сильну симпатію до дівчини.

"Будь я іншою людиною, моє життя пішло б по злітній смузі. Але у мене завжди були свої поняття про те, як треба, я завжди була людиною з гідністю" - говорить Анi.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Співачка зізналася, що їй не підійшов той шлях розвитку, який їй пропонували. Пізніше під час телефонного дзвінка, чоловік сказав, що їй ніхто не потрібен, кинув трубку, і почав "перекривати повітря" Кароліні в сфері шоу-бізнесу.

"Він всім своїм знайомим заборонив зі мною спілкуватися, тому що я не прийняла умови роботи з ним", – зазначила співачка.

Умови Кароліна називати на стала, лише зазначила, що на це пішли багато артистів, але вона не змогла.

Пізніше журналісти зловили брата Костянтина-Валерія, і почали йому задавати питання стосовно цього інтерв'ю.

"Який негідник це придумав? Ви жахливі питання задаєте, навчитеся про щось цікавіше питати! Вчіться, вчіться і ще раз вчіться!! - обурено відповів артист.

Сам же Костянтин цей скандал ще ніяк не прокоментував, і по всій видимості, навряд чи буде.

Нагадаємо, фото оголеної Ані Лорак розлетілося по соціальних мережах: "Це справжня?"

Як повідомляв Знай.ua, Філіп Кіркоров засвітився в компанії шикарної блондинки: "Слава богу, що поруч не Бузова"

Знай.ua писав, ані Лорак встала на коліна, згадуючи про коханого: "Тупають ніжки моїх двійнят"