Відома українська співачка, Злата Огневич розповіла, як лікарська помилка ледь не закінчила її кар'єру. Байдужість людей іноді призводить до страшних наслідків.

Співачка з'явилася в новому випуску "Смачного ексклюзиву" з Марією Мельник. Не так давно Злата Огневич стала переможницею шоу "Маска", тому, тем для розмови було явно багато. Дечому довелося навіть приділити окрему увагу.

У відвертому інтерв'ю для програми "Ранок з Україною" зірка зізналася, як лікарська помилка ледь не зруйнувала її кар'єру і хто допоміг співачці врятувати власну самооцінку.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Артистка розповідає, що батьки виховували її в дитинстві досить строго, зокрема, найбільше діставалося від батька, так як він військовий. Мама Злати Огневич ж навпаки, знала коли і як проявляти турботу, щоб підтримати дочку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Тато мій з роками став більш демократичним. Зараз він мені каже: "Ти у мене найкраща, найкрасивіша". А в шкільні роки, так, правда, мені цього не вистачало, але мама це доповнювала. Вона завжди говорила, що я її красуня, що вона мене дуже сильно любить, що у мене все вийде. Навіть коли були складні ситуації", - поділилася співачка Злата Огневич у програмі "Ранок з Україною".

Злата Огневич, фото: скріншот
Злата Огневич, фото: скріншот

Подібних ситуацій було багато, і дівчина поділилася однією з найпотаємніших.

"Я готувалася до вступу в музичний інститут ім. Глієра в Києві і так захопилася тренуваннями, що втратила голос. Поїхала до Сімферополя до фоніатора, вона подивилася на мої зв'язки і сказала: "Забудь взагалі, що ти колись співала". Але мама тоді мене здивувала, сказала:" Ні, ти все одно поїдеш і вступиш в цей інститут – Все Буде так, як ти хотіла", – розповіла артистка.

У підсумку виявилося, що дівчині не варто було взагалі навіть думати про завершення кар'єри, адже, вона володіє найсильнішим голосом, який їй допомагав вигравати різні конкурси. Але, іноді впевненість в собі підривали шанувальники і близькі.

Вона якось зустрічалася з хлопцем, який при розставанні почав поливати її брудом, прямо в обличчя полилися образи. Він наговорив їй образливих слів, мовляв вона страшна, і співати взагалі не вміє. Їй тоді було всього 22 роки, і слова розвинули величезну кількість комплексів.

Пізніше вона звернулася до психотерапевта, який допоміг їй розкритися, і знову повірити в себе. Завдяки силі і любові до працьовитості, Злата Огневич зараз відома не тільки в Україні, а й за її межами.

Нагадаємо, раніше Злата Огневич "вкрала" улюбленця Данилка Melovin: "якщо ваша вечірка не схожа на цю, Не кличте"

Як повідомляє портал "Знай.иа" Переможниця "Маски" Злата Огневич розповіла про непросте дитинство: "зважувала людей"

Також "Знай.иа" писав, що Злата Огневич відчула заздрість на шоу "Маска": "не видно фігури"