На сторінці шоу "Голос країни" в соціальній мережі Instagram, вирішили порівняти кращі образи тренера-переможця - Наді Дорофєєвої. Який наряд на прямих ефірах запам'ятався найбільше.

На знімках, які з'явилися в публікації, бореться відразу два образи Наді Дорофєєвої, в яких вона була на зйомках прямих ефірів "Голосу країни".

В одному з них вона була навіть на суперфіналі, де перемогла разом зі своїм підопічним Сергієм Лазановським.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Під постом шанувальників попросили вибрати той образ, який підходить дівчині найбільше:
"Вона у двох красива", "Від гріха подалі я краще промовчу...боюся що якщо Потапа зачепили мої слова,Вову Так тим більше", "Вона у всіх хорошаа♥️♥️♥️"»

Далі думки почали розділятися, половині сподобався образ з фіналу, який і приніс їй перемогу, якщо так можна сказати. А другій половині все ж до душі злегка французький образ у велику клітинку.

Нагадаємо, що в неділю завершився показ 11 сезону вокального проекту "Голос країни". Перемогу здобув Сергій Лазановський з команди Наді Дорофєєвої. Саме він отримав бажану квартиру в Києві, а також можливість виступити на фестивалі в Києві, який пройде влітку.

Друге місце виявилося у Юлії Тимочко з команди Тіни Кароль. До слова, це був останній сезон артистки в якості тренера шоу. Вона про це заявила відразу після оголошення результатів, і порадила взяти на її крісло Юлію Саніну.

Раніше ми писали про те, що тренер " Голос країни "Надя Дорофєєва показала свою" залежність "на всю Україну:"Будьте першими".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва відсвяткувала 31-річчя: найбільш спокусливі образи екс-солістки "Время и стекло".

Як повідомляв портал Знай.ua Надя Дорофєєва вперше зізналася, що у них з Дантесом будуть діти.