Народними прикметами прийнято називати досвід поколінь. Навіть людям, які не вірять в забобони, іноді важливо знати про них. Давайте розглянемо найпопулярніші погані прикмети, які пов'язані зі звичайним столовим приладом – виделкою.

Чому не можна упускати вилку

Вилку упускати не варто. Але якщо це все ж сталося, не поспішайте піднімати предмет. Згідно з прикметою, впала вилка говорить про появу у Вашому житті небажаної гості з гострим, як зуби столового приладу, характером. Це може бути заздрісниця, Пліткарка, жінка, яка просить в борг або навіть коханка.

Не можна дряпати тарілку виделкою

Крім того, що це суперечить етикету, це може привести в будинок убогість. Нібито, їжі в тарілці так мало, що доводиться зіскрібати кожен шматочок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Знавці радять не тільки не спокушати долю самому, але і стежити за сусідами за столом. Якщо ви бачите, що хтось робить цю помилку, покладіть йому добавки. Так ви вбережете людину від проблем з грошима.

Піднімати вилку на дорозі не можна

Краще обходити стороною вилку, якщо побачите її посеред дороги. Всі предмети, які часто використовуються в побуті або носяться на тілі, накопичують чужу енергетику. Існує безліч обрядів очищення, за допомогою яких люди як би викидають свої проблеми разом з якоюсь річчю. Негативна енергетика може передатися тому, хто знайде предмет.

Раніше ми повідомляли, ніколи не залишайте дзеркало біля вікна, жінка мало не позбулася будинку через дурну помилку.

Як повідомляв "Знай.uа", прикмети на погоду навесні, синоптик Діденко назвала народні вірування, які працюють.

Також "Знай.uа" писав, що розбиті дзеркала і нога в гної, у що вірять досі, через сотні років, бабусі і спадкоємці.