Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина прославилася ще й тим, що весь час змінює себе за допомогою пластичних хірургів, сильно змінивши не тільки обличчя, але і тіло, в тому числі може похвалитися великими імплантатами в грудях і сідницях.

Так, зірка вирушила на відпочинок за місто, демонструючи вид на сосновий ліс і дерев'яні будиночки. Знаменитість приміряла сірий спортивний костюм, що складається з тонкої майки і штанів, грайливо спустивши майку і показавши пишні груди в чорному напівпрозорому бра. Альона загадково дивилася вдалину, доповнивши затишний образ макіяжем з акцентом на очах. При цьому блогерка помітила незвичайну деталь: на сонці її каштанове волосся виглядало русявим.

"Руда?🦁🤔"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери почали коментувати: "піде на природі під пивасик!!!", "🦁 🤩 ✨ 🍓 ✨Ягідка", "Красунечка. І природа 🔥"," я хочу любити тебе, божевільна любов","Руда - безсоромна 😁 💖 💝 💗 красуня)".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн