У Києві 16-річний підліток зарізав ножем своїх батьків і 8-річного брата, після чого прожив з трупами в квартирі ще кілька днів. Сусіди по будинку розповіли, що знають про ту сім'ю.

Про коментарі сусідів пише видання "Сьогодні".

Повідомляється, що інцидент стався ще 22 квітня в Києві на вулиці Ревуцького. 16-річний хлопець в ході конфлікту з сім'єю зарізав ножем батьків і 8-річного брата. Кілька днів хлопець прожив із загиблими в одній квартирі, а після того, як родичі забили тривогу про зникнення, він втік.

Поліція розшукала підлітка неподалік від будинку. При ньому виявили закривавлений ніж.

Двері в квартиру / фото : Сегодня
Двері в квартиру / фото : Сегодня

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Сусід по сходовій клітці розповів, що сім'я була скандальною, любила випивати і курити. Підлітка чоловік бачив часто і вітався з ним, проте з сім'єю тісно не спілкувався. Він зазначив, що в квартиру регулярно навідувалися поліцейські через постійно шум.

Ще одна сусідка Ольга розповіла, що постійно слухала їх п'яні скандали і лайка. Підліток здавався їй хорошим хлопчиком, просто загнаним своїми батьками.

"Про батьків говорив, що вони хворі – постійно п'ють і його вже дістали", - заявила Ольга.

Під'їзд / фото: Сегодня
Під'їзд / фото: Сегодня

Інша жінка розповіла, що одного разу ця сімейка викинула з вікна кішку, оскільки та погризла вазон. Сусідка забрала тварину і віддала в притулок. Підозрюваний хлопець же постійно ходив похмурий і був мовчазним.

"Думаю, у нього вже просто не витримали нерви, важко дуже жити в постійному стресі і напрузі", розповідає жінка.

Про молодшого брата хлопець постійно дбав-зав'язував йому шнурки, забирав з вулиці і шукав у дворі. Сусіди і подумати не могли, що незабаром він його вб'є. Одна з сусідок припустила, що він на це пішов, оскільки не хотів прирікати брата на дитбудинки і щоб той не відчував стрес від вбивства.

Нагадаємо, що в Одесі горе-господар піддає тортурам свого пса.

Як повідомляв портал Знай.uа, страшна аварія забрала підлітків, тільки починали доросле життя: так і не прокинулися після коми.

Також Знай.uа писав, що 24-річний хлопець жорстоко розправився з дівчиною і засунув тіло в сумку.