Відома українська співачка Злата Огневич поділилася новими знімками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там дівчина в яскравому образі позує перед камерою.

Фотографій в публікації відразу три. Всі вони зроблені на одній фотосесії, в одному образі і настрої, який, до слова, у співачки був хороший, судячи по знімках.

Злата стоїть посеред поля в червоній, напівпрозорій сукні. На самому вбранні зображений принт у відео білого "горошку". В якості аксесуарів співачка вибрала два компоненти - браслет і капелюх зеленого кольору.

Під постом дівчина пише: "Настрій дня-носити яскравий одяг, посміхатися і запросити долю на танець ❤️ #ZlataOgnevich #ZOteam #КрасныйЭтоКрасиво"

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачі не змогли пройти повз фотографії, і почали писати свої позитивні коментарі. До слова, багато слів було написано стосовно кольору волосся Злати, який злегка змінився, прямо як кілька років тому.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Злата, з цим кольором волосся і в цьому вбранні, безумовно нагадує кочове життя, кибитки, гітару і чудові душевні пісні біля багаття. 💐 🌸 🌺 ", "Злата, ви прекрасні😍!Нехай все буде так ,як ви хочете❤️❤️❤️", "Ви казкова красуня ❤️❤️❤️", "Обожнюю❤️", "Вам личить червоний колір", "Як ви прекрасні з цим кольором волосся😍 😍 😍 🔥","ОООО) я теж сьогодні в яскравому і день кайф❤️ 🙌 🙌 " - пишуть шанувальники.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, раніше Злата Огневич "вкрала" улюбленця Данилка Melovin: "якщо ваша вечірка не схожа на цю, Не кличте"

Як повідомляє портал Знай.ua Переможниця "Маски" Злата Огневич розповіла про непросте дитинство: "зважувала людей"

Також Знай.uа писав, що Злата Огневич відчула заздрість на шоу "Маска": "не видно фігури"