Не секрет, що навіть легендарна співачка, королева "поп-сцени", дружина відомого гумориста Максима Галкіна і щаслива багатодітна мама 72-річна Алла Пугачова теж була зовсім юною дівчинкою.

У мережі сплив архівний портрет Алли, де їй всього 17 років. Можна побачити підтягнуте обличчя Примадонни, ще не завантажене тоннами сценічного гриму, косметикою і постійними спалахами фотоапаратів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Алли Пугачової "_alla.pugacheva " в мережі Instagram.

Публікація _alla.pugacheva, скріншот: Instagram
Публікація _alla.pugacheva, скріншот: Instagram

"1966 рік, - 17 років", - підписали архівний знімок шанувальники.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Так, саме в 1966 році, коли в американському Голлівуді з'являлися все нові і нові світові зірки кіно, десь на просторах "тієї країни" з'явилася своя зірочка - Алла Пугачова, до "Борисівни" було ще далеко.

Віддані шанувальники можуть насолодитися архівним портретом і подивитися на зовсім ще наївний погляд дівчини, яка навіть ще не уявляє, що на неї чекає попереду. Чи могла тоді 17-річна Алла подумати про замок в селищі Грязі і молодого чоловіка-гумориста? Ой не факт, не факт.

Шанувальники навіть на фанатській сторінці почали активно коментувати публікацію: "Все натуральне. красуня.", "Не особливо схоже на неї?", "Яка мила", "Алла, яка ж ви гарненька.", "Боже, яка красуня", "Якби не підписали хто... Ніколи б не впізнала...".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Данилко "накинувся" на свій клон в балетній пачці, українці вражені: "Тепер у нас є копія Сердючки".

Як повідомляв Знай.uа, Галкін показав їх з Пугачовою новонароджену доньку: "Видно, що копія Алли".

Знай.uа писав, "Рольові ігри?", - Максим Галкін у костюмі супергероя розсмішив перевтіленням.