Стало відомо про те, що всесвітньо відома співачка Біллі Айліш зовсім скоро представить свій новий альбом. Відбудеться це вже через три місяці.

Дівчина продовжує радувати багатомільйонну аудиторію своєю творчістю. Разом з анонсом нового синглу, прем'єра якого відбудеться вже 30 Квітня, дівчина розповіла про новий альбом, який представить 30 Липня.

Новина про це з'явилася на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона зібрала 82-мільйонну армію шанувальників.

На новій публікації Біллі зображена на фонi однієї з арок, і поруч написано назву майбутнього альбому.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Трохи раніше юна артистка показала обкладинку, яка буде на альбомі, яка багатьох розбурхала. Там Біллі Айліш ніби "тримає себе в руках", а з очей стікають сльози.

Незважаючи на досить сумну фотографію, альбом буде носити назву: "Щасливіше, ніж будь-коли".

"Мій новий АЛЬБОМ" Happier Than Ever " вийде 30 Липня! Це моя улюблена річ, яку я коли-небудь створювала, я так схвильована і нервую, і бажано, щоб ви це почули. Я ніколи не відчувала такої любові до проектів, як до цього. сподіваюся, ти відчуваєш те, що відчуваю я" - підписала свою нову публікацію дівчина.

У коментарях користувачі, включаючи колег по сцені, почали її вітати з цією подією, і з нетерпінням тепер чекають нових пісень.

Попередній альбом Біллі Айліш вийшов більше двох років тому, і має донині колосальний успіх. Сингл "bad guy" "порвав" всі чарти всього за кілька годин після виходу.

Нагадаємо, що Біллі Айліш помітили на прогулянці з хлопцем - довелося закрити Instagram

Раніше повідомляли, Біллі Айліш, яка стала блондинкою, здивувала схожістю з Іриною Білик: "виглядаєш наполовину мертвим".

Як повідомляв Знай.uа, "Сором'язлива" Біллі Айліш радикально змінила імідж: Нова Мерлін Монро.