Три прекрасні дівчинки пішли по стопах батька в його хобі. Дівчатка стали мисливицями і поділилися першими успіхами, після сафарі в австралійських лісах. Таткові Джастіну Ванну 40 років, а дівчаткам Емілі, Саманті і Софі по 12, 10 і 4 - відповідно.

Про цю історію стало відомо завдяки публікації авторитетного австралійського видання 7news.

Історія тата-мисливця Джастіна, фото: 7news
Історія тата-мисливця Джастіна, фото: 7news

Батько і мисливський гід за сумісництвом вчив всіх своїх доньок стріляти. Всі троє приєдналися до нього на полюванні ще до того, як вони навчилися ходити, так як самого Джастіна свого часу було відправлено дідусем на полювання на кабана в західному Новому Південному Уельсі.

Сім'я тепер ділиться своїми мисливськими успіхами в мережі: Саманта застрелила першого оленя з 45 метрів і принесла його додому. Всього за кілька тижнів її старшу сестру Емілі, можна було побачити позуючою поруч зі своїм величезним оленем.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Історія тата-мисливця Джастіна, фото: 7news
Історія тата-мисливця Джастіна, фото: 7news

На фотографіях, якими поділилася сім'я Ванн, навіть зображено маленьку Софі, яка тренується стріляти з рожевої рушниці 22 калібру.

"Полювання з дівчатами - це не вбивство, а перебування на природі і вивчення тварин, на яких вони полюють, і навколишнього середовища", - сказала Джейн (мати дівчаток).

"Вони дізнаються, що справа не тільки у вбивстві, якщо ми вийдемо на полювання тільки для того, щоб убити, то у підсумку полювати вже небуде на кого. Популяцією тварин необхідно управляти для збереження здоров'я стада і навколишнього середовища", - заявив їх батько.

Історія тата-мисливця Джастіна, фото: 7news
Історія тата-мисливця Джастіна, фото: 7news

Сім'я також регулярно їсть те, що вони зможуть зловити на природі. Джастін сказав, що кожна з них навчилася стріляти з раннього віку - починаючи з однозарядної гвинтівки 22 калібру, а Емілі та Саманта перейшли до стрільби з гвинтівки калібру 243 калібру.

Частково це відбувається через власне переконання Джастіна в тому, що дітей важливо правильно підготувати в тих регіонах і штатах, де вогнепальна зброя є звичайним явищем.

"Я твердо вірю в навчання дітей вогнепальній зброї, особливо дітей в сільській місцевості, де висока ймовірність того, що вони на певному етапі зіткнуться з вогнепальною зброєю", - заявив Джастін.

У Instagram однієї з доньок - @futurehuntress - регулярно з'являються повідомлення про їх вилазки на полювання, в тому числі про те, як вони могли полювати на диких собак Дінго та інших тварин.

Раніше повідомляли, "Тато не побачить свою випускницю...": захисниця України втратила чоловіка на війні і сама виховує доньок.

Як повідомляв Знай.uа, український морпіх втратив частину стопи, але не бойову міць: "Мені треба на фронт!".

Знай.uа писав, троє козаків однієї крові встали на захист покаліченої путінською Ордою України: "Брати і побратими по зброї".