Відомий український співак, 28-річний Ivan Navi прямо зі зйомок нового епізоду шоу "МастерШеф" був госпіталізований в лікарню з нападом апендициту. Іван пізніше опублікував фото з реанімаційної палати і зізнався, що цілий день провів на знеболюючих препаратах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "культурна пральня".

Публікація Ivan Navi, скріншот: Instagram
Публікація Ivan Navi, скріншот: Instagram

"Зі знімального майданчика на операційний стіл. Такого у мене ще не було. Зараз в реанімаційній палаті відходжу від операції, яку вночі зробили в клініці Інституту хірургії Шалімова. Вчора на зйомках у мене стався напад апендициту. Пів дня я думав, що це просто мене прихопив шлунок, спазм, який ось-ось пройде, але знеболюючі, які мені колов лікар на майданчику не допомагали.

І після декількох годин змагань в кадрі, лікар все ж вирішив зробити пальпацію живота і сказав, що не виключає апендицит і дуже рекомендує поїхати в лікарню, зробити УЗД або здати швидкі аналізи для такого випадку - за що я дуже йому вдячний.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На той момент, я вже майже не міг стояти на ногах, але думав, що це пройде, як проходило завжди. Лікар-хірург після операції сказав, що апендикс міг розірватися в будь-який момент, а операція була набагато складніше, ніж планували. Але зараз вже відчуваю себе добре. Буду тепер відновлюватися, - написав у мережі співак.

Ivan Navi, фото: Instagram
Ivan Navi, фото: Instagram

Іван родом зі Львова, але зараз живе і будує кар'єру в українській столиці. Найвідомішими його піснями є" Тимчасовий релакс"," Це Вона"," Холодна ніч","Коли Нема Тобі".

Нагадаємо нашим читачам, що в 2015 році молодий талант спробував свої сили в шоу "Співай як зірка". Саме там Івана помітив Кузьма Скрябін і запропонував хлопцеві звучне сценічне ім'я - Ivan NAVI. Зазначимо, що NAVI - це ім'я Іван англійськими літерами навпаки. З того часу саме Кузьма залишається головним прикладом для артиста, адже він надихав його на творчі досягнення та плідну роботу.

Раніше повідомляли, красуня з "Діамантової руки" Світлана Світлична терміново госпіталізована, лікарі говорять про інсульт.

Як повідомляв Знай.uа, український заробітчанин відкусив вухо земляку в Польщі.

Знай.uа писав, в Одесі 17-річна дівчина викинулася з вікна 5-го поверху, була в гостях.