Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, Анна в

"Ти скелет" "ти страшна" подібні послання періодично прилітають мені в Директ. І мені так хочеться зрозуміти навіщо люди це роблять. Які вони в реальному житті? Я не можу собі уявити ситуацію, що я пишу людині свідомо неприємні речі. Для чого мені це? Невже цим людям від цього легше? Або їм просто весело? Невже це може приносити задоволення?",- пише Анна.

Блогер зазначила, що таким способом не вибиває компліменти і є дорослою людиною з усталеною психікою і розповіла історію.

"Пам'ятаю кілька місяців тому, мені постійно писала в дірект жінка, не фейк, а справжня жінка, років 60, з дітьми та онуками. Вона кожен день писала мені "ти стрьомна", "огидна", "жахлива", "скілет" та інші образи майже на кожну мою історію. І в якийсь із чергових днів, який у мене не склався, мені знову прилетіла від неї "приємна" звісточка. І я просто вийшла з себе, як в тумані, я роблю скріншот її монологу, що складається з образливих повідомлень і викладаю до себе в сторіс. Не замазуючи її нік в Instagram", - пише дівчина.

За словами Анни після цього вона відклала телефон на кілька годин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Проходить кілька годин і вона пише мені"припини це будь ласка, я ж у віці, у мене син твого віку, прости". Я зайшла до неї на сторінку і побачила що ви, почали писати їй теж саме, що вона писала і мені в коментарях, за що я була вам дуже вдячна, ви дали їй зрозуміти, що я відчуваю і вона вибачилася. Але у мене виникло жахливе, неприємне відчуття, я своїми руками когось цькую. І мені без різниці, що вона апріорі не є "лапочкою" і ображала мене протягом довгого часу. Після цього випадку я більше так не робила. Я просто прийняла це як частину інтернет спільноти", - поділилася дівчина.

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Заворотнюк стала копією мами і захотіла змін.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Заворотнюк зізналася в таємній "пристрасті".

Також "Знай.uа" писав, що дочка онкохворої Заворотнюк Анна в білій сукні здивувала відвертістю.