Більше двох років Олена-Христина Лебідь-ведуча проекту" Аферисти в сітях", шостий сезон якого Новий канал презентує 10 травня — зустрічається з екс-віце-прем'єр-міністром України Павлом Розенком. Їх відносини-міцні і органічні, а почуття зашкалюють кожен день.

" я завжди думала, що секрет щасливих відносин є. Але тільки зараз зрозуміла-його немає. Тому що щасливими відносини робить тільки любов. Ось вона-Ваш плюшевий Термінатор! Їй пофіг, що Ви вирішили посваритися або побурчати. У неї одна настройка-щастя,-розповіла Олена-Христина Лебідь в інтерв'ю журналу "Теленеделя". - Тому вона швидко дає вам по голові-і ви знову в раю, забули, про що бурчали і чого пихкали. І це за умови, що я-людина запальна, як факел! Але в боротьбі з цим плюшевим Термінатором завжди перемагає вона.

Олена-Крiстiна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крiстiна Лебідь, фото: Instagram

Крім того, Олена-Христина і Павло схожі характерами і поглядами на життя — це постійно рятує їх від рутини.

" ми обидва-з пристойним почуттям гумору. Це розфарбовує навіть самі сірі будні, - сказала З посмішкою ведуча Нового каналу. - А сюрпризи-це взагалі наше хобі. На рівному місці робимо їх мало не щодня".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше ми повідомляли, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь заговорила про дівчат з пишними формами.

Як повідомляв "Знай.uа", наречена Розенка Лебідь підставила личко під" гостру " несподіванку.

Також "Знай.uа" писав, що Олену-Христину Лебідь викрили в "зраді".