У Криму сталася смертельна ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги та легковика.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 28 квітня, на Південнобережному шосе, що неподалік від Ялти. Автомобіль швидкої медичної допомоги рухався по зустрічній смузі руху з проблисковими маячками. Відомо, що медики поспішали на виклик.

Однак, на зустрічній смузі їм не поступився дорогою легковий автомобіль Audi - машини зіткнулися на повному ходу.

Момент ДТП / скріншот з відео
Момент ДТП / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В результаті аварії легковик відкинуло на узбіччя - у нього повністю розбита передня частина. Автомобіль швидкої постраждав менше. Водій Audi загинув на місці від отриманих трам, а троє медиків отримали поранення різної тяжкості.

За інформацією Telegram-каналу "Mash", водій швидкої і лікар перебувають у важкому стані – їх оперують. На щастя, жінка-фельдшер постраждала менше.

Момент події встиг зафіксувати відеореєстратор машини, яка проїжджала поруч. На опублікованих кадрах можна побачити, що зіткнення сталося на високій швидкості, а автомобілі буквально підкинуло вгору ударною хвилею.

Нагадаємо, що у Підмосков'ї трагічно загинув блогер, який намагався виконати трюк для популярності в TikTok.

Як повідомляв портал Знай.uа, герой через вікно застрибнув в авто і зупинив водія, який міг в'їхати в натовп.

Також Знай.uа писав, що у Львові псих розбив чотири авто і справив нужду на очах у копів.