Американська співачка Брітні Спірс виступить у суді у справі опікунства над нею проти свого батька Джеймса Спірса.

Детальніше про це пише The New York Times.

Повідомляється, що адвокат зірки Семюел Інгем, призначений судом, попросив інстанцію дати можливість Брітні Спірс взяти участь у дебатах проти свого батька.

"Вона попросила суд провести слухання щодо стану її справи, на яких вона зможе безпосередньо звернутися до судді", - заявив правозахисник співачки.

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Семюел Інгем не уточнив, що саме Брітні Спірс хоче сказати під час судового засідання, проте він зазначив, що це стосуватиметься "опікунського статусу", під яким співачка перебуває понад 13 років. Адвокат попросив суддю призначити слухання якомога швидше, але суддя заявила, що найближче зможе провести 23 червня 2021 року. Решта слухань у цій справі відбудуться в липні.

Відомо, що Брітні Спірс перебуває під опікою свого батька Джеймса Спірса з 2008 року після нервового зриву. У серпні минулого року співачка заявила, що хоче змінити опікуна на менеджера Джоді Монтгомера, а Фінанси довірити компанії Bessemer Trust. У підсумку, суддя дозволив фірмі стати соопекуном, проте батько досі може "стежити" за життям дочки.

Брітні Спірс і батько, скріншот: Youtube
Брітні Спірс і батько, скріншот: Youtube

Судові розгляди дісталися і до батьків Брітні Спірс-Джеймса Спірса і Лінн Бріджес. Вона подали зустрічні позови один на одного. Мати співачки впевнена, що чоловік витрачає кошти дочки не за призначенням і зажадала повернути дочці гроші. У відповідь Джеймс звинуватив дружину в меркантильності, заявивши, що вона в особистих цілях використовувала біль і травми дитини.

Нагадаємо, що батько Брітні Спірс випустив зірку з ув'язнення і навіть дозволив весілля.

Як повідомляв портал Знай.uа, старший син Брітні Спірс скоро сам обзаведеться фанатками: як виглядає 15-річний Шон.

Також Знай.uа писав, що батько Брітні Спірс зробив заяву про заточену дочку:"кожній потрібен злочинець".