Відома українська реперша Alyona Alyona опублікувала чергову пародію - цього разу в поле зору потрапив журналіст Дмитро Гордон.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Крім того, що Альона Савраненко радує українців своїми піснями, реперша також любить показувати їм нестандартні фотографії в соціальних мережах. Нещодавно дівчина видалила всі знімки в Instagram і почала публікувати фото-пародії на відомих світових та українських особистостей.

Alyona Alyona, скріншот з відео
Alyona Alyona, скріншот з відео

Цього разу предметом для пародії став український журналіст Дмитро Гордон, який славиться своїм жорстким бойовим характером і безглуздими жартами. Alyona Alyona вирішила повторити його знімок зі спортивного залу, на якому він постав у Жовтих шортах, синій майці і рукавичках.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Реперша одяглася практично в точності, як і журналіст, однак, щоб показати лису голову Гордона, їй довелося надіти бежеву шапку.

"Коли всі грають в одну гру, але хтось один вигадує свої правила - я чую галас. Мене особисто бісить, коли хтось махлює, викручується як блазень, маніпулює, викривлює факти і грає не чесно", - написала Альона Савраненко.

Пост Alyona Alyona в Instagram / скріншот
Пост Alyona Alyona в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники зірки від душі посміялися над її пародією і повторили легендарну фразу Дмитра Городна: "кадик вирву".

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Alyona Alyona стала обличчям проекту, який пов'язаний з обізнаністю про рак легенів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona вилила на себе банку меду, а на інших наболіле.

Також Знай.uа писав, що напівгола Alyona Alyona задерла ніжку і перетворилася на хижу рись: "гроші треба?".