Відомий співак, народний артист України Павло Зібров поділився з багатотисячною армією в своєму Instagram хорошою новиною – зірка стане учасником нового зіркового сезону кулінарного шоу на каналі СТБ "МастерШеф".

Про це 63-річний артист розповів на своїй сторінці в соцмережі. Також Зібров опублікував кадри зі зйомок проекту, на яких він позував зі своїми зірковими колегами Наталею Могилевською та Олегом Скрипкою. Відомо, що всі вони задіяні в сезоні "МастерШефу".

"Вже зовсім скоро зірковий сезон на МастерШеф 🔥 Легенди ⚡ ️ проти ⚡️ молоді. Неймовірні враження, море позитивних емоцій та цікаві експерименти! Дякую обом командам за натхнення, настрій і дружній дух, мені було в кайф сьогодні! Як думаєте, хто переміг?" - написав співак.

"У вас дуже круто укладене волосся 👏😍", "Ви все більше мене дивуєте: скільки енергії, креативу. Дай Бог Вам міцного здоров'я, сили і всього тільки найкращого 😍😍😍", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

скріншот

Павло Зібров і Наталія Могилевська на МастерШеф, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров зізнався в любові до "Папіка" Стаса Боклана: "Цілковита..."

Нагадаємо, Павла Зібров показав українцям, як правильно копатися у смітті.

Як повідомляв портал Знай.uа, нестаріючий Михайло Поплавський показав своє сало всій Україні: ще й студенток підключив.

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Поплавський заманив Павла Зіброва своєю "Забавою": "Не відпускає".