Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами в своєму Instagram.

У середу, 28 квітня, 32-річний виконавець записав відео в Insta Stories, в якому поділився думками про жінок з вусами. Таким чином, співак підтримав фемінізм і звернув увагу на серйозну проблему в суспільстві.

На думку Дантеса, чоловіки упустили, що "у дівчат теж ростуть вуса, але вони чомусь намагаються цього не помічати". Чоловік Дорофєєвої закликав чоловіків приймати жінок такими, якими вони є.

"Підтримую всіх дівчат, у яких ростуть вуса, але під тиском патріархального суспільства їм доводиться розлучатися з ними", - підписав ролик Володимир.

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес назвав своє джерело натхнення, це не Надя Дорофєєва. Співак опублікував на своїй сторінці в соцмережі свіжі фотографії, зроблені на вулиці в Києві. До речі, на кадрах Дантес виглядає дуже стильно

Нагадаємо, Надя Дорофєєва заспівала наживо новий хіт, зовсім інше звучання.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва вперше зізналася, що у них з Володимиром Дантесом будуть діти.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес показав, як виглядав до весілля з Надею Дорофєєвою, українці ледь впізнали.