Відома співачка, народна артистка України Ірина Білик в новому проекті "Мій секрет" дала інтерв'ю Маші Єфросиніній і відверто відповіла на найбільш провокаційні питання.

"Ми з Асланом розлучаємося. Ініціатором була я.а що ще робити – Аслан не приїжджав до нас з Табризом вже рік. Хоча я його і він мене любить. "Вона Зірочка моя, вона самотня" -якось так...", - каже Білик.

Хоча також на передачі співачка розповіла, як починалася їхня історія кохання і чому вона заплатила своєму тоді ще майбутньому чоловікові найбільші гроші у своїй кар'єрі.

"Було 40 днів як померла Людмила Марківна Гурченко. І я дивлюся програму про неї, її смерть і того молодого чоловіка, який дав їй друге життя. Я один раз побачила його обличчя - і все. У мене голос в голові"він тобі потрібен, ти повинна його знайти". Я знайшла через подругу його номер телефону і набрала. Я замовила у нього кліп на пісню "я твоя маленька дівчинка". Він зняв мене такою, якою ніхто не міг показати. Я йому заплатила 50 000 доларів за два дні. Це був найдорожчий кліп за всю мою кар'єру. Він найкращий з усіх чоловіків, які у мене були. Я зрозуміла, що це ТАТО моєї другої дитини. В Україні ні від кого більше я не хочу дитини. Тому я сказала йому по телефону, що хочу подарунок від нього – дитини. Пройшов місяць і він сказав, що готовий. І запропонував мені стати його дружиною", - розповіла Ірина.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми повідомляли, 51-річна Ірина Білик на" масці " вразила українців зовнішністю.

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Білик похвалилася вечерею для молодого чоловіка, повторить кожна.

Також "Знай.uа" писав, що у Ірини Білик збулася мрія дитинства, українці вражені.