Відомий український комік і актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов є не особливо активним користувачем соціальної мережі Instagram, проте, іноді нові публікації все ж з'являються.

Найчастіше це якісь ролики, в яких чоловік розповідає якусь важливу інформацію, або ж просто показує, що з ним відбувається в якісь моменти.

Цього разу Олександр Пікалов потрапив у "Таємні гаражі", як він сам розповів.

"Хлопці, для тих хто розуміє: сиджу за кермом Камаро 1969 року. Обiср**ися " - розповідає комік і показує салон автомобіля.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментарях користувачі оцінили ретрокар, а автоцінітелі навіть почали трохи заздрити:

"Дядько Саша, ви сидите в мрії мого дитинства!)) Справжній американський мускул!)) Покажіть хоч як він виглядає!)) ", "Беремо!", "Ми всі все зрозуміли", " продається?".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Chevrolet Camaro був представлений в 1966 році. Це було перше покоління, який за популярністю практично відразу наздогнав Ford Mustang.

Chevrolet Camaro, фото: Pixabay
Chevrolet Camaro, фото: Pixabay

На конвеєрі він випускався до 1969 року, і щороку отримував певні зміни в зовнішньому вигляді, а також всередині самого автомобіля.

Всього було виготовлено близько 700 тисяч примірників оригінальної моделі, і ось, в одній з них сидить комік Олександр Пікалов. Відчув легенду.

Нагадаємо, "Квартал 95" відправився на передову з " військовим туром": Донбас не залишився без пісень.

Як повідомляв "Знай.ua", Олександра Пікалова з "Квартал 95" зняли роздягненим в Авдіївці: "Не ходіть по мінному полю".

"Знай.ua" писав, Олександр Пікалов з "Квартал 95" зізнався в дурості і нервово закурив: "Серйозний дядько"