В рамках проведення ООС на одному з аеродромів Донеччини відбулося тренування передових авіаційних навідників. Групи бойового управління здійснювали практичне авіанаведення українських екіпажів Мі-8 по наземних цілях з метою підтримки бойової готовності.

Про це повідомили у пресслужбі Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

Командування ОС дотримується Мінських домовленостей в повному обсязі і влаштувало тренування без реального застосування авіаційного озброєння.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Однак, у разі загострення ситуацій на лінії зіткнення, армійська авіація готова виконувати завдання за призначенням у повному обсязі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ЗСУ попередили про небезпечні "подарунки" під землею:"територія приховує чимало". У районі проведення операції об'єднаних сил за участю українських військовослужбовців провели заняття з мінної безпеки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Резервісти - ще одні війська": у ЗСУ детально розповіли про "особливий період" для офіцерів у запасі. У мережі розповіли про резервне Військо України, яке готове поповнити склад Збройних сил України, якщо раптом буде така необхідність.

Також «Знай.иа " писав, що Українські захисники розповіли школярам, чим небезпечні Мінні "подарунки" ворога:"не підходьте і не торкайтеся". Українські військові провели урок з мінної безпеки для школярів прифронтових населених пунктів.