Учасниця російського "Холостяка", де головним героєм виступив репер Тіматі, який у вересні 2020 року розійшовся з мамою свого сина Анастасією Решетовою, Маша Вебер спливла на цікавому відео.

Крім того, з'явилася й інша цікава інформація про дівчину. Виявляється справжнє прізвище Маші Вебер - Собовьева. А псевдонім Вебер був вигаданий на початку шляху побудови кар'єри у шоу-бізнесі.

Тіматі / фото: Instagram
Тіматі / фото: Instagram

На відео, яке з'явилося у Мережі Маша Вебер повертається спиною та вертить задом, виконуючи "карколомні трюки", перед відомим російським виконавцем Миколою Басковим, який у цей час сидить на стільці. Зокрема, Маша Вебер намагалася стати на голову. У відеоролику чути як дівчина наспівує пісню "Расцветали яблони и груши".

Крім того, опубліковано скріншот інстаграм-історії відомого відеоблогера Гусейна Гасанова, на якій фігурує Маша Вебер. Гасанову підписники поставили питання: "Ти був з Машею Вебер в Бішкеку?". "Вона дуже хороша", - написав він і опублікував спільне фото, на якому вони вдвох катаються на конях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Микола Басков і Маша Вебер, скріншот з відео
Микола Басков і Маша Вебер, скріншот з відео

Скріншот: instagram.com/gusein.gasanov
Скріншот: instagram.com/gusein.gasanov

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Нагадаємо, "Холостяк" Тіматі більше не "вивозить" напівголих учасниць: "Мені валокордин і спати". Тіматі поділився емоціями стосовно учасниць "Холостяка"

Як повідомляв портал "Знай.ua", переможниця "Холостяка" спалилася: відпочиває з донькою Тіматі і дружить з його мамою. Завзяті "конкурентки" за серце Тіматі подружилися між собою

Також "Знай.ua" писав, Тіматі непристойно обнюхав учасницю "Холостяка", кадри довелося вирізати з ефіру. Продюсери шоу вирішили не вставляти пікантний момент в ефір