Учасниця проєкту "Холостяк" з Тіматі Маша Вебер, яку вже встигли запідозрити у перемозі на популярному шоу, подружилася з донькою головного героя Алісою.

Така інформація з'явилася на телеграм-каналі "Peopetalk". Стверджується, що користувачі мережі натрапили на інстаграм-сторіс, де дівчата разом катаються на човні. А у підписках Маші Вебер у соцмережі знайшли маму Тіматі - Симону Юнусову.

Учасниці Холостяка з Тіматі, instagram.com/holostyak.tnt.official
Учасниці Холостяка з Тіматі, instagram.com/holostyak.tnt.official

Учасниці Холостяка з Тіматі, Peopetalk
Учасниці Холостяка з Тіматі, Peopetalk

"Передбачувана переможниця "Холостяка" з Тіматі Маша Вебер на Мальдівах подружилася з Алісою)) знайшли сторіс, де вони разом катаються на човні. Відкрили підписки Вебер і виявили там Симону. Поки все занадто якось легко. Але наш редактор моди Саша Свиридовська, яка провела з дівчатами кілька діб на проекті, підтверджує — Маша в житті приємна і не особливо відрізняється від фото в інсті.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилися кадри з останнього випуску російського "Холостяка". На відео головний герой шоу Тіматі провів неоднозначну бесіду з однією з учасниць. Однією з фавориток Тіматі стала Христина Кустова.

Тіматі / фото: instagram.com/holostyak.tnt.official/
Тіматі / фото: instagram.com/holostyak.tnt.official/

Нагадаємо, "Холостяк" Тіматі більше не "вивозить" напівголих учасниць: "Мені валокордин і спати". Тіматі поділився емоціями стосовно учасниць "Холостяка"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "А Юля Зайка де?": у мережу злили фінальну четвірку "Холостяка 11" з Заливако. Шанувальники здивувалися відсутності головної претендентки на перемогу у фіналі

Також "Знай.ua" писав, Тіматі непристойно обнюхав учасницю "Холостяка", кадри довелося вирізати з ефіру. Продюсери шоу вирішили не вставляти пікантний момент в ефір