Відома українська блогерка, а також віднедавна iнтерв'юер, Раміна Есхакзай заговорила про сурогатне материнство.

Справа в тому, що на You Tube каналі «Ходят слухи», який належить Раміні, вийшло нове відео. Там вона поговорила про сурогатне материнство, а також зустрілася з дівчатами, які пішли на цей крок.

Блогерка задала одне з головних питань, яке спадає на думку відразу: "Якби не матеріальні складнощі, ви б стали сурогатною мамою?»

Світлана мати трьох сурогатних дітей, проте свій тільки один. Вона відповідає, що найімовірніше, не стала б йти на цей крок, так як гроші стали вагомою причиною, і підштовхнули на це.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Марина мати трьох дітей, один з яких сурогатний. Вона також не пішла б на цей крок, якби не проблеми з фінансами.

"Ні, я б не пішла. Це дуже важко не фізично, а морально. Деякі ставляться до цього нормально, а я дуже недовірлива людина, і всю програму я себе звинувачувала за те, що на це пішла» - розповідає жінка.

При цьому, засуджувала вона себе не тому що боялася злих язиків, абсолютно нi. Коли почалася вагітність, був початок карантину, тому питань знайомих вдалося уникнути.

Спати вона не могла через те, що було неприємне відчуття всередині, нібито вона продала дитину. Тоді їй сильно в цьому допомогла її пара, яка підтримувала Марину до кінця.

Раніше ми повідомляли, Раміна показала, кого завела собі після розставання з Козловським, ця мордочка поза конкуренцією.

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Козловського Раміна хоче полетіти з України.

Також "Знай.uа" писав, що колишня Козловського Раміна показала красенів, з якими кривить "морди" вранці.