Новою героїнею романтичного проекту" Холостячка " стала українська співачка Злата Огневич. Артистка вважає за краще тримати особисте життя під замком, проте зважилася шукати свого коханого на очах у всієї країни.

" #ХОЛОСТЯЧКА Мій перший ранок в статусі української холостячки ♥️ дякую тим, хто зі мною і привіт новеньким! Залишайтеся з нами , у мене найкрутіші і адекватні однодумці (передплатниками я свідомо не називаю, бо ви - набагато більше.... ) А ось і наша візитка 🎞 спасибі кращій команді проекту ХОЛОСТЯЧКА🙌 🏾", - пише Злата.

Також Огневич показала візитку від" Холостячки", де розповідає про свої минулі стосунки. Виявилося, що колишній дівчини спритно маніпулював її почуттями.

"Я хотіла зустріти свого чоловіка. Коли я його зустріла, я подумала-Це чоловік мрії. І вже на середині наших відносин я зрозуміла, що це людина, під стан якого треба підлаштовуватися. Він почав говорити мені: ну Слухай, ти не так одягаєшся, мені не подобається твій стиль. У тебе животик. Іди покачай прес. Я брала цю складку перед дзеркалом, затискала і відчувала себе якимось нікчемою, що я не виправдала його очікувань",-говорить Злата.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники підтримали Злату і написали безліч теплих слів і зізналися, що не можуть дочекатися осені, щоб побачити сезон проекту з нею.

"буду дивувалися, хочу ніколи не дивилася)))", " швидше б осінь❤️", " Златочка, серед претендентів на Ваше серце впевнені буде аншлаг🔥 🔥 🔥 ви просто ідеальна❤️❤️❤️", " злато, можна сказати багато про вас теплих слів, але, якщо коротко - ви найкраща ❤️❤️😍", "ніколи не дивилася, але через тебе почну!❤ ️ ", "Златочка, будь щаслива і більше ніколи не плач через чоловіків! Удачі на шоу! ❤ ️ ", "Вірю що там ти знайдеш того самого!🙌 ", "Ти найкраща, гідна тільки найкращого чоловіка❤️"," щеплений СОНЕЧКО ЯКА ТИ ПРИВАБЛИВА", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Злата Огневич засвітилася зі справжнім жеребцем, Шанувальники не пройшли повз.

Як повідомляв "Знай.uа", співачка Злата Огневич-Нова "Холостячка" України: прем'єра вже восени.

Також "Знай.uа" писав, що українці виступили проти нової "Холостячки" Злати Огневич.