Ведучий романтичного проекту" Холостяк " Григорій Решетник часто радує шанувальників кадрами, в тому числі зі зйомок шоу. Цього разу він показав закулісся разом з головним героєм Мішею Заливако.

Решетник поцікавився у шанувальників, що вони думають про проект і те, хто може покинути шоу на цьому тижні.

"Мішаня і Гришаня - знову разом, знову поруч 😁🤘 Сьогодні о 19:00 на @stbua Напишіть, хто сьогодні може залишити проєкт?",- пише Решетник.

До публікації він додав серію фотографій, де сидить поруч з Мішею, вони позують для фото каналу і не можуть стримати сміх.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Думки шанувальників розділилися і вони почали будувати здогади і розповідати свої теорії, хто покине проект на цьому тижні, а хто залишиться у фіналі.

" Джесіка🤞 🤞, вже дістала😂) ", "А я думаю , що у фіналі будуть Юля і Аня", " сьогодні Юля, наступна Розалі, потім Даша, ну і фіналіті з Анею і Джесс)) 😏", "Юля", "Даша,"Зайка", "ну вже відомо що у фіналі будуть Юля Зайка і Аня, вибере Аню", "Розалі", " їх спільні фотографії окремий вид мистецтва🔥", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник насолоджується життям і дружиною на Мальдівах

Як повідомляв "Знай.uа", українці виступили проти нової "Холостячки" Злати Огневич.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" Григорій Решетник похвалився красунею-дружиною в купальнику.