Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram.

Цього разу він розповів, що презентував з виконавицею MARUV нову пісню і кліп "Комільфо". За сюжетом він є хворим у психіатричній клініці, а співачка – сексуальною медсестрою.

"Наш новий кліп #Комільфо зведе вас з розуму!🤪Балансувати між крайнощами-мій стиль життя😎 але такої підстави від підступної @maruvofficial я не очікував ... та ще й у свій день народження!",- пише Кіркоров.

Кіркоров і MARUV вирішили здивувати шанувальників епатажем і яскравими образами у відео. Зокрема, крім звичного латексного короткого костюма у дівчини в кліпі яскравий макіяж і зелене волосся.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Психологічний fashion трилер про жіночу помсту. Хто міг уявити, що підступна і Сексуальна медсестра MARUV може насильно утримувати в психіатричній лікарні не просто чоловіка своєї мрії, а самого Філіпа Кіркорова?",- сказано в підписі кліпу.

Раніше ми повідомляли, різнобарвний Філіп Кіркоров офіційно став "легендою" - навіть Мілохін допоміг.

Як повідомляв "Знай.uа", Філіп Кіркоров показав, як опинився в "психушці": бився головою об м'які стіни.

Також "Знай.uа" писав, що 53-річний Кіркоров в інвалідному візку розгнівав фанатів.