Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна знаменитість опублікувала в своїх Insta Stories кумедну фотографію, на якій вона продемонструвала як пригощається апетитним морозивом на паличці зі смаком манго. До речі, на кадр Матвієнко прикріпила милий стікер у вигляді мопсу, який "облизує" її морозиво.

Варто зазначити, що зараз погода в українській столиці тепла, сонячна і майже літня, тому не дивно, що Антоніні захотілося охолодитися таким приємним способом. Ймовірно, у тих, хто подивився цей знімок потекли слинки і виникло бажання спробувати таку смакоту.

фото з Insta Stories Антоніни Матвієнко

фото з Insta Stories Антоніни Матвієнко

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко на фото з Арсеном Мірзояном не приховала своїх форм: "Вам личить вагітність". Співачка разом зі своїм чоловіком відвідала в "Добропарку" зйомки відео від українських та міжнародних зірок до Великодня.

Нагадаємо, вже скоро українці святкуватимуть Великдень. До цього свята прийнято пекти паски і фарбувати яйця. Тож Ніна Матвієнко разом зі своєю донькою Тонею і зятем Арсеном Мірзояном напередодні Великодня покаже, як вони збирають святковий кошик.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як балує Тоню Матвієнко: "Кохана захотіла..."

Також портал Знай.uа писав, як Арсен Мірзоян знову став Драконом для іменинниці Тоні Матвієнко: "Ти мене любиш".