До того, як потрапити в реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал), ця учасниця пройшла багато випробувань. Спроба суїциду, інвалідність, нерозуміння своєї ідентичності. А ще у неї були невдалі стосунки з дівчиною, які змусили Валерію виїхати на заробітки.

"Мені хотілося повністю забезпечити нас, тому довелося виїхати в Болгарію, – згадала дівчина в інтерв'ю на пост-шоу «Предметка» на YouTube Нового каналу. - Там я працювала санітаркою в хоспісі, де онкохворі доживали останні дні. Про роботу дізналася випадково. Почула розмову знайомої. Платили 500 євро на місяць, повністю забезпечували житлом і їжею. Я мила підлоги і унітази, рубала гілки, здавала картон – багато чого робила. Пропрацювала три місяці".

По приїзду відносини дівчат зруйнувалися. Але про цей досвід роботи учасниця реаліті не шкодує.

"Коли спілкувалася з пацієнтами, їх було дуже шкода, - зізнається вона. - Наприклад, серед хворих, які доживали останні дні, була досить молода, успішна жінка. Їй було трохи більше сорока років. У неї було кілька ресторанів. І вона розуміла, що з дня на день помре. Після такого досвіду я ще більше стала цінувати життя".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А щоб остаточно розібратися в собі, Кім пішла на проект. Але покинула реаліті за крок до півфіналу.

Раніше ми повідомляли, Пацанки-близнючки "витратили" виграш, якого немає: 100 тисяч на всіх.

Як повідомляв "Знай.uа", сирні кекси на перекус: директор Школи леді реаліті" Від пацанки до панянки " поділилася ситним рецептом.

Також "Знай.uа" писав, що перероблена " пацанка "Покрищук потрясла своєю" Кім " після пластичної операції.