У ДСНС повідомили про надзвичайний рівень небезпеки перед Великоднем: перелік областей

Державна служба України з надзвичайних ситуацій перед Великодніми святами попередила українців про надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

ДСНС, facebook.com/MNS.GOV.UA
ДСНС, facebook.com/MNS.GOV.UA

Депутат ОПЗЖ "подякував" нацистів за перемогу і життя: ганебне фото на білбордах

У п'ятницю, 30 квітня, стало відомо про скандальний інцидент, в якому безпосередньо замішаний депутат Житомирської обласної ради від партії Віктора Медверчука "Опозиційна платформа – За життя" Костянтин Черпицький.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Костянтин Черпицький, фото з соцмережі
Костянтин Черпицький, фото з соцмережі

Замість покійного Кернеса: Сергій Притула побореться з "руським міром" у Харкові

Юлія Мендель йде з посади прессекретаря Володимира Зеленського. Також з'явилася інформація про те, відомий телеведучий Сергій Притула відправиться до Харкова заради боротьби з "руським міром" у рамках об'єднання "демократичних сил".

Сергій Притула, скріншот: Youtube
Сергій Притула, скріншот: Youtube

Українським пенсіонерам пообіцяли доплати до 16 тисяч гривень: кому пощастить

Нещодавно Верховна Рада прийняла законопроект про соцзахист "чорнобильців". Цей законопроект передбачає, що відповідні виплати почнуться з 1 січня 2022 року.

пенсіонери, скріншот з відео
пенсіонери, скріншот з відео

Малюк дивиться на карту України і знає – він у безпеці: потужні кадри від прикордонників

30 квітня в Україні відзначають День прикордонника. У цей день вшановують працю людей, які захищають наші з вами кордони і на суші, і на морі. Більше двох тисяч прикордонників на даний момент несуть службу, а також стримують агресора, в особі Російської Федерації.

Прикордонники, фото: скріншот з відео
Прикордонники, фото: скріншот з відео