Багатодітну маму підозрюють у тому, що вона зарізала свого чоловіка і двох п'ятирічних дітей. Жахлива трагедія сталася у російському Владивостоці.

Як пишуть російські ЗМІ, все сталося після сварки з чоловіком, коли він заявив, що розлучається з нею і забирає дітей - п'ятирічних трійнят. Після цього жінка, не тямлячись, від люті, взялася за ніж.

Спершу вона розправилася з чоловіком, а потім – з двома дітьми. Труп чоловіка вона замотала в поліетилен, а тіла дітей упакувала в спортивну сумку.

Жінка вбила свою сім'ю, скріншот з відео
Жінка вбила свою сім'ю, скріншот з відео

Жінка вбила свою сім'ю, фото: rnbee.ru
Жінка вбила свою сім'ю, фото: rnbee.ru

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Врятуватися вдалося лише третьому малюку, який на момент жорстокої розправи з його найріднішими був у дитячому садку. Наразі багатодітну матір затримали. У справі призначили кілька експертиз - зокрема, жінку перевірять на осудність.

Відомо, що після вбивства чоловіка та двох своїх дітей, жінка відправилася у кіно. Там її й було затримано. Вона заявила, що чоловік зраджував їй та знущався з неї. У пресслужбі СК РФ по Приморському краю повідомили, що жінка також намагалася відрізати голови дітям, але з якихось причин їй це не вдалося, пишуть росЗМІ.

"За фактом виявлення тіл чоловіка і двох його дітей з ознаками насильницької смерті слідчими органами порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 105 КК РФ "вбивство", - повідомила старший помічник керівника слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по Приморському краю Аврора Римська.

Нагадаємо, чоловік хотів повернути дружину за допомогою окультизму, але загинув під час ритуалу. Чоловік наважився провести окультний ритуал, щоб повернути дружину

Як повідомляв "Знай.ua", депутата-шкуродера виключили з партії: давив вовків снігоходом і довго знущався. Депутат знущався з тварин і добивав снігоходом

Також "Знай.ua" писав, вагітна жінка потрапила в серйозну аварію, автiвка розбита в мотлох: везла дитину до бабусі. Вагітна жінка потрапила в серйозну аварію