30 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся дев'ятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього п'ять учасниць - Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. А зараз "Холостяк" вирішив здивувати фотографією зі своїм супутником, з яким він зустрівся в єгипетському містечку Дахаб. Ним виступив кобель чорного кольору, який сидів і дивився вдалину, як і Михайло.

"Про великого🤣", - написав Заливако в підписі до публікації.

"Холостяк" Заливако, скріншот: Instagram
"Холостяк" Заливако, скріншот: Instagram

У коментарях відразу ж з'явився Ведучий проекту, який образився на чоловіка. Адже тепер нібито "Холостяк" радитиметься з собачкою. "Значить тепер ти з іншими радишся, так???!", "Я так розумію, це фото фіналу😂", "Крута фота 😇", "Побачили собаку і зрозуміли суть фрази "Собака - друг людини", "Обожнюю фото з тваринами 😍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Російський "Холостяк" з тріском провалився: чому глядачам не полюбився Тіматі

Як повідомляв "Знай.ua", українці повідали Решетнику, хто вилетить з "Холостяка": "Джессіка дістала вже". Думки шанувальників розділилися і вони почали будувати здогади і розповідати свої теорії, хто покине проект на цьому тижні, а хто залишиться у фіналі.

Знай.ua писав, над Ганною Богдан, передбачуваною переможницею "Холостяка" з Михайлом Заливако, знущалися в школі