Герой 9 сезону українського проекту "Холостяк" Микита Добринін продовжує радувати своїх шанувальників контентом за участю його вагітної дружини Даші квіткової.

За його життям стежать понад 1,1 мільйона чоловік, з якими чоловік зараз поділився хвилинним відеозаписом, в якому розповів про головну мету поїздки в рідне місто. Микита зазначив, що він разом з коханою зважився подарувати його 80-річному дідусеві новий автомобіль.

"Це була головна мета нашої поїздки в рідне місто. Ми вирішили подарувати моєму дідусеві новий автомобіль. Дідусеві вже 80 років, довго продумували, як зробити сюрприз, але при цьому не сильно емоційно. Менше слів, все на відео🔥", - написав Микита Добринін у підписі до публікації.

"Найкращий день❤️", "Хлопців, це до сліз...Ви великі молодці))", "Шикарно! Молодці! Немає слів, емоції! Дідусь довгих років життя! ❤ ️ 🔥 😍", "Реву😭, я цього не заслужив каже....😢 , Ви чудові онуки", "Дідусеві міцного здоров'я 🙌", - пишуть користувачі в коментарях.

"Несподівано, я такого не заслужив подарунка", - каже його дідусь в дуже душевному відеоролику.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дружина "Холостяка" Квіткова поділилася важливою датою: "Сьогодні…"

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна дружина Холостяка Добриніна вразила одкровенням: "Набридла боротьба. Ось-ось відключать"

Знай.ua писав, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова показала, як виглядає чоловіча турбота: "Ти не хочеш, а я хочу"