30 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся дев'ятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього п'ять учасниць - Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. За весь випуск ми побачили, що Михайло сходив на індивідуальне побачення з Джесікою, яка дуже довго чекала цього моменту. Потім спілкування тет-а-тет мало відбутися і з Анною Богдан, проте Юля "Зайка" скористалася з карткою, яка надала їй можливість піти на наступне побачення з іншою учасницею.
"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ
Даші ж випала можливість прийти в номер Міші і вона зробила це з ранку, зі сніданком в ліжко. Після цього чоловік відправився з нею на Дайвінг. Однак занурення не сподобалося дівчині, хоча вона дуже довго хотіла це спробувати. На церемонії троянд знаходяться п'ять учасниць і в наступному випуску вони більше не побачаться. Заливако поступово буде знайомитися з батьками кожної з них, щоб згодом зробити остаточний вибір. Троянд всього три одиниці.
"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ
Першу він покликав до себе Дашу і надав їй першу троянду. Слідом він викликав Анну Богдан до себе. Стало відомо, що Михайло підготував їй в якості подарунка кулінарний майстер-клас від експерта в цій справі Євгена Клопотенка, після чого дав їй другу квітку. Далі до "Холостяка" підійшла Джессіка Чегі. Він заявив, що немає для неї троянди сьогодні - проте згодом пішов і виніс їй цілий букет.
Розалі - наступна. Він зазначив, що необхідно все ж зробити вибір - є любов або її немає. А ось Юлія "Зайка" залишилася без троянди, тому покинула проект. Це рішення Михайлу прийнялося насилу.
"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, Російський "Холостяк" з тріском провалився: чому глядачам не полюбився Тіматі

Як повідомляв "Знай.ua", українці повідали Решетнику, хто вилетить з " Холостяка": "Джессіка дістала вже". Думки шанувальників розділилися і вони почали будувати здогади і розповідати свої теорії, хто покине проект на цьому тижні, а хто залишиться у фіналі.

Знай.ua писав, над Ганною Богдан, передбачуваною переможницею "Холостяка" з Михайлом Заливако, знущалися в школі

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще