30 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся дев'ятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.
Чоловік вже встиг сходити на індивідуальне побачення з Джесікою Чеги, яка цього дуже давно чекала, а також на спільне з Ганною Богдан і Юлією "Зайкою". Остання дівчина скористалася можливістю "зіпсувати" тет-а-тет зустріч іншої дівчини завдяки картці від Григорія Решетника. Однак в ході церемонії троянд стало відомо, що Михайло Заливако вирішив закінчити участь улюблениці публіки на цьому проекті.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Юля "Зайка" йде, а ось Джессіка отримала цілий букет троянд замість однієї квітки. Анна Богдан же отримала відразу два подарунки за один випуск. Перший - прикраса, яку Михайло відкопав для неї із землі. А другий - кулінарний майстер-клас від експерта в цій справі Євгена Клопотенка.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Дізнатися, що ж саме навчить готувати переможець одного з сезонів "МастерШеф" Заливако і Богдан, можна буде лише через тиждень. У десятому випуску "Холостяка", в якому дівчата повинні будуть познайомити Мішу зі своїми друзями і батьками.

Нагадаємо, російський "Холостяк" з тріском провалився: чому глядачам не полюбився Тіматі

Як повідомляв "Знай.ua", українці повідали Решетнику, хто вилетить з "Холостяка": "Джессіка дістала вже". Думки шанувальників розділилися і вони почали будувати здогади і розповідати свої теорії, хто покине проект на цьому тижні, а хто залишиться у фіналі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знай.ua писав, над Ганною Богдан, передбачуваною переможницею "Холостяка" з Михайлом Заливако, знущалися в школі