У п'ятницю, 30 квітня, в Ставропольському краї в результаті зіткнення вантажівки і мікроавтобуса загинули п'ятеро дітей, ще 9 пасажирів автобуса у вкрай важкому стані. Про це повідомив губернатор регіону Володимир Владимиров.

"Зіткнулися вантажівка і мікроавтобус, на якому дитяча баскетбольна команда їхала з Волгограда в Черкеськ", - уточнив він.

Дев'ять людей госпіталізовано, їх стан оцінюється як важкий і середньої тяжкості. За даними поліції, постраждали 12 людей.

Аварія трапилася на 535-му км автодороги Астрахань - Ставрополь. Зіткнулися три транспортні засоби, в тому числі вантажівка і мікроавтобус, в якому знаходилося 18 пасажирів. Серед них були 14 неповнолітніх і четверо супроводжуючих.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху третьою машиною. За версією поліції, легковий автомобіль марки ГАЗ виїхав на обгін вантажівки, але не встиг завершити маневр і по дотичній зачепив вантажний транспортний засіб, що їхав попереду. Вантажівка перекинулася, перегородивши частину дороги, після чого сталося зіткнення з мікроавтобусом.

ДТП на Ставропіллі, фото з соцмереж
ДТП на Ставропіллі, фото з соцмереж

Нагадаємо, на Львівщині водій автобуса помер на очах у переляканих дітей: до школи не доїхали.

Як повідомляв портал Знай.uа, водій автобуса, який загинув у Польщі сам виховував трьох дітей: "Дружина померла".

Також портал Знай.uа писав, що українець протаранив "швидку" на червоне світло: не довезли пацієнта до лікарні.