Юлія "Зайка" і Михайло Заливако / скріншот з відео
Юлія "Зайка" і Михайло Заливако / скріншот з відео

"Холостяк" Заливако розпрощався з улюбленицею українців Юлією "Зайкою"

За весь випуск ми побачили, що Михайло сходив на індивідуальне побачення з Джесікою, яка дуже довго чекала цього моменту. Потім спілкування тет-а-тет мало відбутися і з Анею Богдан, проте Юля "Зайка" скористалася карткою, яка надала їй можливість піти на наступне побачення з іншою учасницею. Юлія "Зайка" залишилася без троянди, тому покинула проєкт. Це рішення Михайло прийняв насилу.

Військові, фото: ООС
Військові, фото: ООС

Україна отримала потужну підтримку від головних недругів Путіна

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У районі проведення ООС, 30 квітня, в містах Слов'янськ і Сєвєродонецьк відбулося урочисте відкриття Почесних консульств литовської та Латвійської республік. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук. Участь взяли голови комітетів з питань зовнішньої політики парламентаріїв країн Балтії, Надзвичайні та Повноважні Посли, керівництво командування операції Об'єднаних сил та голови обласних державних адміністрацій.

Аеропорт Бориспіль, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Аеропорт Бориспіль, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

У "Борисполі" наркокур'єр ковтнув 90 капсул з кокаїном - діставали зі зворотного боку

В аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали наркокур'єра, який в черевній порожнині провозив понад 1 кг кокаїну. Про це повідомляє Державна митна служба України. Зазначається, що іноземець для проходження митного контролю самостійно обрав "зелений коридор". У митників були "вагомі підстави сумніватися в його законослухняності", проте пасажир наполягав на тому, що не провозить заборонених речей.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Курс валют на великодні вихідні в Україні поліпшить стан гривні

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на святкові вихідні, 1-5 травня 2021 року. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 30 квітня, трохи впав в ціні і тепер становить 27,73 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Настя Каменських в розкішній сукні приголомшила українців: "Ви його затьмарили"

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хизується на своїй сторінці в Instagram. Артистка приміряла довгу золоту сукню з розрізом на нозі і глибоким декольте, суцільно вкритим паєтками, доповнивши образ зачіскою "голлівудські локони", а також вечірнім нюдовим макіяжем з акцентом на очах.