Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує своїх шанувальників всілякими гарячими знімками, на яких фігурує в цікавих нарядах, в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч чоловік.

Зовсім недавно стало відомо, що саме ця виконавиця стала головною героїнею другого сезону всіма улюбленого шоу "Холостячка" на телеканалі СТБ. Українці по-різному поставилися до даної новини, прем'єра відбудеться восени 2021 року. Зараз же Злата поділилася кількома знімками, зробленими біля коней і назвала їх дивовижними створіннями, з якими може розмовляти годинами.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

"Дивовижні створення 🐎 🤍 у Барселоні є конюші, недалеко від архітектурного музею "Іспанське село" (там зібрана архітектура з різних куточків країни, багато смачних Ресто і навіть є фламенко-бар). І ось, 👉 🏼 кожен свій приїзд в Барселону я йду в цю стайню і просто подумки спілкуюся з конячками, і знаєте що? Мене слухають 😅 ось така терапія для душі! При цьому можу не помітити, як пролетить година! Під Києвом теж є улюблені місця і я іноді там буваю.... Ви пробували подібну терапію? Якщо немає страху перед кіньми-раджу)))🤗", - написала Злата Огнєвіч у підписі до публікації.

Злата Огневич, скріншот: Instagram
Злата Огневич, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це шедевральні фото, Злата! Богиня!❤", "Цей образ ну дуже йде🔥 😍", "Страху - немає, але є алергія😂", "Супер! Живу кіньми😌 💞 🐎", "Це реально допомагає !!!!", "А ще є науковий факт, що у коней все такі ж хвороби, якими хворіють і люди....грип, гастрит, цукровий діабет і т. д. дивовижна наша природа😍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українці виступили проти нової "Холостячки" Злати Огнєвіч: "Шкода не Леська, поржали б"

Як повідомляв "Знай.ua", Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч пережила стосунки з тираном: "Відчувала себе нікчемою"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч: що відомо про колишніх співачки і пристрасних відносинах з биттям тарілок