Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця продовжує фотографуватися, перебуваючи в Мексиці з іншими дівчатами і чоловіком Олексієм Потапенко. Вона знімає шоу "Дівчатка рулять", в якому взяла участь і колишня дружина Олексія Завгороднього (Позитива) - Аня. Настя Каменських опублікувала дві фотографії в дуже цікавому образі.
Вона постала в жовтій сорочці, білій спідниці або шортах, а також в коротенькому купальнику з круглим отвором посередині грудей.

"💛", - поставила виконавиця в підписі до публікації.

"Красуня!!!😍 😍 😍 Люблю!!!❤ ", "Красуня😍 😍 😍", "В одязі?🤔🤔🤔", "Шикарна😍 🔥", "Лялечка🔥", "Ніжна і промениста🔥", "👸🌞✨😍👍👏👏👏з Першотравнем красуня!!!🥳💥💥💥💥💥 ", "Чи замислювалися ви про дітей? І скільки б хотіли?", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Настя Каменських у розкішній сукні вразила українців: "Ви його затьмарили". Зірка позувала в просторому холі, тримаючи в руках ескімо на паличці і блиснувши стрункою фігурою.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських у "дірявому" топі показала, як пізнає себе: "Кажуть, що вагітна"

Знай.ua писав, Настя Каменських поділилася планами з Потапом, збирається "народжувати": "Спасибі за нашу любов"