Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Дівчина починала свою кар'єру В команда КВК під назвою "Вінницькі перці", а зараз блищить на сцені"жіночого кварталу". Ірина Сопонару поділилася фотографією в купальнику на території Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa в Туреччині. Гумористка приховала своє обличчя під капелюшком, і присіла на дерев'яному покритті біля купальника. Фотографом виступила Ксенія Твердохліб, яка робить бекстейдж-знімки.

"View point by @tverdohleb_k", - написала Ірина Сопонару у підписі до публікації.

"Дуже красива", "З Великоднем! Христос воскрес!", "Ірочка щиро вітаю тебе з наступаючим зі світлим святом Христового Воскресіння бажаю здоров'я щастя Божого благословення 😍😍😍😍😍😍", "@irinasoponaru Ірочка, з наступаючою Великоднем!!! ❤️❤️❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару зізналася у важкому захворюванні: "Кисневе голодування, нежиті..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Я буду сяяти...": зірка "Квартал 95" Ірина Сопонару засвітила таємне послання на витончених грудях

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Знай.ua писав, зірка Кварталу Сопонару згадала найгірший "підкат" у житті: "Бачив вас у кошмарі". Ірина Сопонару зізнається, що не обділена чоловічою увагою. Вона часто ходить на побачення, навіть за кордоном. Але найкраще все одно сталося в Україні.