Українська гумористка і актриса "Жіночого кварталу" Лєра Товстолєс показала, з чого починається її Ранок на фестивалі" Весело " в Туреччині.

Відповідні кадри зірка опублікувала в Insta-stories.

Лєру Товстолєс багато українців знають завдяки виступам у складі "Жіночого кварталу", а також гуморній поведінці в соціальних мережах. Дівчина регулярно ділиться з шанувальниками цікавими і смішними моментами з життя в постах і історіях.

Цього разу Лєра Товстолєс вирішила показати, з чого почався її ранок на фестивалі "Весело" в Туреччині, куди вона вирушила з колегами по сцені. Перед тим, як почати розважатися, гумористка вирішила приділити час на ранкову зарядку біля басейну. В червоному купальнику дівчина займалася розтяжкою і виконувала вправи на камеру.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім цього, Товстолєс записала танцювальне відео з актрисами "Жіночого кварталу" в басейні, на якому продемонструвала струнку фігуру у все тому ж червоному купальнику. Її колега Ольга Жуковцова засвітила плоский животик у відвертому блакитному бікіні, а Катерина Нікітіна вибрала для танців відрядний смугастий купальник.

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Товстолес зізналася в потаємному: "Бути стервом прикольно".

Як повідомляв портал Знай.uа, підопічні Кравець з "Жіночого кварталу "видали всю правду про закулісне життя:"сама істерична".

Також Знай.uа писав, що відома українська співачка Оля Полякова відповіла на провокаційні запитання в інтерв'ю Лері Товстолес.